Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Luk
Gem
Kom godt i gang med friluftsguiden.dk
 
Vælg en aktivitet
Her finder du oplysninger om de basale funktioner i denne version af Friluftsguiden. Start med billederne og få suplerende information fra teksten. Den bedste visning får du med en af disse internet-browsere: IE9, Crome, Firefox eller Safari.
Hjemmesiden forbedres og udvikles l√łbende ..brug derfor kontakt webmaster (fra menuerne i sidens bund) for at rapportere tekniske fejl eller for at komme med id√©er til Friluftsguidens videre udvikling.

1) Vælg en aktivitet fra startsidens store ikoner ...det bringer dig til kortsiden med ruterne for den valgte aktivitet.

2) Tilføj eller fravælg ruter ved at klikke på under menuens tjekbokse. Fjern alle ruter fra fx 'Vandring' ved at klikke på hovedmenuens tjekboks.

3) Zoom ind på det område du søger oplysninger i ..det begrænser datamængden og giver en hurtigere opdatering af kortet.

4) Find service eller seværdigheder via de grå menupunkter.

5) Klik på kortets symboler for at få information om en lokaliteter eller en rute ...klik 'mere tekst' for at få vist den fulde tekst med billeder.

6) Klik 'download rute til GPS udstyr' for at hente ruten i gpx-filformat. (gpx filer kan importeres af det meste GPS-udstyr.

7) Klik GEM i topbjælken af informationsvinduet hvis du vil bevare infomationen til senere brug. Dette lægger sidens link i dit personlige arkiv som vi kalder MIN TUR.

8) Klik [MIN TUR] for at se dine senest gemte sider ..klik 'vis alle' for at se alt hvad du har gemt under under MIN TUR. Brug menuerne i topbjælken for at få vist MIN TUR på kortet eller for at få printet hele MIN TUR ud.

DEL |
 
AKTUELT ..VIS ALLE
Nu over 1900 vandreruter på Friluftsguiden

Hvis du godt kan lide at komme ud i naturen, så er der lige nu 1.932 vandreruter at vælge imellem på Friluftsguiden. Er du til cykling, ridning eller roning, så er der 651 cykelruter, 312 rideruter og ...

Mere tekst
Jan Woollhead / Webmaster team