Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Luk
Gem
Kaffe med udsigt 24. juni 2021 - Gr√¶vlingeh√łj
 
Kom og oplev udsigten, blomsterfloret og h√łr om byv√•benblomsten, pleje af overdrevsnatur, biodiversiteten ved Roskilde Fjord og afslut bjergbestigningen med en kop kaffe.

Halsnæs Kommune byder på kaffe med udsigt kl. 19-21

Grævlingehøj kan med sine imponerende 55 meter byde på nogle af de absolut flotteste udsigter over Halsnæs Kommune. Samtidig er store dele af området fredet. Fredningen og Halsnæs Kommunes pleje af naturen i godt samarbejde med lodsejerne i området, har medført, at området byder på en rig natur med et mylder af blomster - hér vokser bl.a. Halsnæs Kommunes smukke byvåbenblomst - som et af de meget få steder i Danmark - og i Europa!

Da turen både inkluderer strandbesøg og udsigt fra toppen er det en relativt krævende rute.

Mødested Kregme Station, Frederikssundsvej 40

Tilmelding nødvendig via https://halsnaes.nemtilmeld.dk/. Deltagelse kræver gyldigt Coronapas for deltagere over 14 år. (Undtagelser følger myndighedernes retningslinjer). Maks 50 deltagere.

DEL |
 
AKTUELT ..VIS ALLE
Nu over 1900 vandreruter på Friluftsguiden

Hvis du godt kan lide at komme ud i naturen, så er der lige nu 1.932 vandreruter at vælge imellem på Friluftsguiden. Er du til cykling, ridning eller roning, så er der 651 cykelruter, 312 rideruter og ...

Mere tekst
Jan Woollhead / Webmaster team