Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Kommunerne inviterer
Luk

Kommunerne inviterer dig!

Siden 2007 har Danmarks kommuner stået for at formidle og beskytte naturen.

Vi har alle brug for naturen. Brug for en tur i skoven! Brug for en tur på stranden – for at bade eller for at finde sjove sten! Brug for en tur på landet – for at få blæst i håret eller for at se de vilde blomster smukt på engen står! Der er mange muligheder for at komme ud i naturen!
Hvad så med den sårbare natur? God natur kræver beskyttelse – ofte med hjælp fra kommunen. Det drejer sig også om viden og engagement hos den enkelte borger. Det forudsætter igen kendskab til naturen gennem naturoplevelser. Naturoplevelser kan fås i alle egne af Danmark.

Kommunernes investeringer i bedre natur - med tilhørende adgang – kan betale sig! Penge og indsats gavner ikke kun dyr, planter, fugle og fisk. Det giver også afkast i form af større sundhed i befolkningen. Der samarbejdes bredt med lodsejere, frivillige, virksomheder m.fl. om bedre natur.

Interessen for at færdes i og bruge naturen vokser stødt i disse år. I Friluftsguiden kan du finde inspiration til din næste tur i naturen – ofte krydret med kulturoplevelser, besøg på spisesteder, restauranter – og måske en overnatning. Du er inviteret! Go’ tur!
 
AKTUELT ..VIS ALLE
Over 1800 vandreruter på Friluftsguiden

Hvis du godt kan li? at komme ud i naturen, så er der lige nu 1.826 vandreruter at vælge imellem på Friluftsguiden. Er du til cykling, ridning eller roning, så er der 610 cykelruter, 311 rideruter og ...

Mere tekst
Jan Woollhead / Webmaster team