Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Cykelruter på Sjælland
Luk
Østdanmark på cykel
Jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt rundt omkring. Lige præcis. Cyklen er et genialt transportmiddel, og et stærkt vanedannende et af slagsen. Har du én gang prøvet at være på langfart med en cykel, får du lyst til at prøve igen. Også lokale ruter kan give gode oplevelser.
Friluftsguiden giver dig inspiration og ideer til begge dele, cykling over længere stræk, og cykling tæt på hvor du bor. Det der venter derude er både natur, men så sandelig da også et meget varieret kulturlandskab. Cykling giver mulighed for virkelig at strække ud og komme steder hen, du ikke i din vildeste fantasi havde forestillet dig at nå på så kort tid.

Så står du pludselig der på Gedser Odde og siger: så er Danmark altså heller ikke større. Bølgebrus, måger, store sorte sten, ler klinter og små hvide skyer på himlen. Mit hjerte hvad vil du mere.

Lige nu er der 180 cykeletaper og 136 cykelrundture på hjemmesiden!

Rigtig god cykeltur!


 
AKTUELT ..VIS ALLE
Geopark Vestjylland, Holstebro, Struer og Lemvig kommuner på Friluftsguiden

Holstebro, Struer og Lemvig Kommuner, der i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening står bag oprettelsen af Geopark Vestjylland er i færd med at lægge deres eksisterende rekreative stier og rut ...

Mere tekst
Thomas Holst Christensen / Lemvig Kommune