Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Luk
Gem
En bruger skrev til webmaster
 
Vandring på Sydsjællandsleden
"Tusind tak for den fine hjemmeside friluftsguiden.dk. Den har givet mig mange gode vandreoplevelser og mange flere venter. Jeg anbefaler den så tit, jeg kan, fordi andre også vil kunne have gavn af den på deres helt egen måde." "Det er en stor, stor, stor hjælp, når jeg planlægger mine vandreture."

Denne meddelse er blevet sendt til webmaster sammen med oplysninger om en vandrerrute, der må omlægges grundet vejarbejde. Vi har så spurgt afsenderen om vi måtte gengive den generelle del af mailen, som hun skrev til os. Ingen af os kender afsenderen eller har opfordret vedkommende til at skrive.

Alle kan skrive til webmaster ved i bundbjælken at gå ind på "Friluftsguiden.dk". Vi forsøger at svare på alle henvendelser og modtager gerne både ris og ros. Vi takker for begge dele, da vi hele tiden gerne vil gøre siden bedst mulig for jer, der bruger den.

Gode hilsner fra Webmasterteamet

DEL |
 
AKTUELT ..VIS ALLE
Nu over 1900 vandreruter på Friluftsguiden

Hvis du godt kan lide at komme ud i naturen, så er der lige nu 1.932 vandreruter at vælge imellem på Friluftsguiden. Er du til cykling, ridning eller roning, så er der 651 cykelruter, 312 rideruter og ...

Mere tekst
Jan Woollhead / Webmaster team